طرز تهیه کرم بیسکویت به 6 روش با چند طعم

به گزارش دیار سلمان، کرم بیسکویت چیه؟ کرم بیسکویت یه دسر یخچالی نرم و لطیف با بافت بیسکویتی هست که با ترکیب بیسکویت پودر شده و کرمی بر پایه شیر یا خامه درست می شه. این دسر لذیذ و انرژی بخش رو می تونید به تنهایی یا همراه با نان، پنکیک، وافل یا بیسکویت در یا به عنوان میان وعده مقوی میل نموده یا در بهره ببرید. شما به دلخواه می تونید این کرم خوشمزه رو به صورت ساده، شکلاتی یا کرمدار با انواع بیسکویت ساده مانند ساقه طلایی، پتی بور و لوتوس به روش های بدون پخت یا پخته شده آماده کنید. با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه کرم بیسکویت با چند روش مختلف رو به شما آموزش بدیم.

طرز تهیه کرم بیسکویت به 6 روش با چند طعم

طرز تهیه کرم بیسکویت کرمدار بدون پخت در یک نگاه

برای درست کردن کرم بیسکویت کرمدار بدون پخت، اول خامه صبحانه رو 5 تا 10 دقیقه در دمای محیط بذارید تا کمی نرم بشه. بیسکویت ساده رو داخل کیسه فریزر با وردنه خرد کنید (نه خیلی پودر، نه خیلی درشت) و کنار بذارید. خامه رو یکی دو دقیقه هم بزنید تا یکدست بشه، بعد شیر عسل و وانیل رو اضافه نموده و دوباره مخلوط کنید. بیسکویت خرد شده رو به آرامی داخل کرم فولد کنید تا همه قطعات آغشته بشن. مواد رو داخل ظرف یا لیوان سرو بریزید و سطحش رو صاف کنید (می تونید لایه لایه با پودر بیسکویت یا شکلات بچینید). روی ظرف رو بپوشونید و حداقل برای 3 الی 4 ساعت داخل یخچال استراحت بدید. قبل از سرو، با شکلات رنده شده، پودر بیسکویت یا میوه تازه تزئین کنید. این دسر هر چی بیشتر توی یخچال استراحت کنه خوشمزه تر و لطیف تر می شه.

برای مطالعه مواد لازم، جزییات و مراحل درست کردن کرم بیسکویت ادامه این مطلب رو بخونید.

مواد لازم برای تهیه کرم بیسکویت کرمدار بدون پخت (برای 4 تا 6 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
بیسکویت ساده (پتی بور یا ساقه طلایی)200 گرم
خامه صبحانه200 گرم
شیر عسل یا شیر تغلیظ شده شیریننصف لیوان فرانسوی دسته دار
وانیلنصف قاشق چای خوری
شکلات رنده شده یا پودر بیسکویتبرای تزیین کرم بیسکویت
انواع میوه تازه دلخواهبرای تزیین کرم بیسکویت

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: حدود 10 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه کرم بیسکویت کرمدار: حدود 10 دقیقه

مدت زمان لازم برای استراحت کرم بیسکویت کرمدار در یخچال: حداقل 3 الی 4 ساعت

مراحل طرز تهیه کرم بیسکویت کرمدار بدون پخت

طرز تهیه کرم بیسکویت به صورت ساده، شکلاتی یا کرمدار با انواع بیسکویت ساده مثل پتی بور، ساقه طلایی یا لوتوس به روش های بدون پخت یا پخته شده قابل انجامه.

مرحله اول: خامه رو به دمای محیط برسونید

در اولین مرحله از طرز تهیه کرم بیسکویت کرمدار بدون پخت، خامه رو از یخچال بیرون بیارید و برای 5 الی 10 دقیقه در فضای آشپزخانه بذارید تا به دمای محیط برسه و فقط کمی نرم بشه. مراقب باشید، این زمان نباید طولانی بشه؛ چون در غیر این صورت، خامه آب می ندازه و بافت کرم بیسکویت خراب می شه.

در صورت تمایل، برای خرید خامه صبحانه می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: بیسکویت ها رو خرد کنید

در این فاصله، بیسکویت ها رو داخل یک کیسه فریزر یا کیسه زیپ دار ضخیم بریزید. هوای داخل کیسه رو کاملا خارج کنید و درش رو ببندید. بعد این کیسه حاوی بیسکویت رو با وردنه به آرامی بکوبید تا بیسکویت ها به خرده ریز تبدیل بشن. احتیاجی نیست بیسکویت ها کاملا پودر و آردی بشن؛ اصلا بهتره چند تکه کوچیک باقی بمونه؛ چون وقتی کرم آماده شد، این تکه ها بافت و حس جویدن بهتری به دسر میدن. اگه غذاساز دارید، می تونید چند پالس کوتاه بزنید تا بیسکویت ها خرد بشن، ولی حواستون باشه زیاد نزنید که خیلی پودر نشن.

برای خرید انواع بیسکویت مانند پتی بور و ساقه طلایی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: خامه رو یکدست کنید

در این مرحله از طرز تهیه کرم بیسکویت ساقه طلایی یا پتی بور (از بیسکویت لوتوس هم می توانید بهره ببرید)، خامه رو که قبلا به دمای محیط رسوندید داخل یه کاسه بزرگ بریزید. خامه صبحانه رو حدود یکی دو دقیقه با قاشق یا همزن دستی هم بزنید تا یکنواخت بشه.

برای خرید خامه صبحانه می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: شیر عسل و وانیل رو اضافه کنید

بعد از هم زدن خامه، وقتشه که شیر عسل () و وانیل رو هم به خامه اضافه کنید. این ترکیب رو دوباره به مدت یک دقیقه با همزن دستی بزنید تا کاملا صاف و یکدست بشه. شیر عسل هم شیرینی و هم قوام لازم رو به دسر می ده؛ بنابراین احتیاجی به افزودن شکر اضافه نیست. اگر به شیر عسل دسترسی ندارید، می تونید به جای اون از ترکیب 1 لیوان شیر سرد، نصف لیوان خامه صبحانه و نصف لیوان شکر بهره ببرید. ولی یادتون باشه که در این صورت، طعم و غلظت کرم بیسکویت کمی متفاوت می شه.

برای خرید شیر عسل، وانیل، شیر و شکر می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: بیسکویت رو اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه کرم بیسکویت، نوبت به اضافه کردن بیسکویت می رسه. بنابراین، بیسکویت خرد شده رو به مخلوط خامه اضافه کنید. محتویات کاسه رو با قاشق یا لیسک، به آرامی و از پایین به بالا هم بزنید و فولد کنید تا همه خرده های بیسکویت با کرم پوشیده بشن. توجه داشته باشید، هم زدن بیش از حد باعث می شه بیسکویت ها له بشن و بافت کرم یکنواخت و کمی خمیری بشه. پس فقط در حد ترکیب شدن هم بزنید.

مرحله ششم: کرم بیسکویت کرمدار رو داخل ظرف سرو بریزید

حالا مخلوط به دست آمده رو داخل یه ظرف بزرگ یا چند ظرف تک نفره بریزید. سطح کرم بیسکویت رو با پشت قاشق یا لیسک کاملا صاف کنید. ممکنه بخواید کرم بیسکویت خوشمزه تون ظاهر مجلسی تری داشته باشه؛ در این صورت، می تونید مخلوط رو لایه لایه داخل لیوان شیشه ای بریزید و بین لایه ها کمی پودر بیسکویت یا شکلات رنده شده بپاشید.

برای خرید انواع شکلات می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله هفتم: کرم بیسکویت رو داخل یخچال بذارید

در این مرحله از طرز تهیه کرم بیسکویت صبحانه، روی ظرف رو با سلفون یا درپوش بپوشونید تا بوی یخچال رو به خودش نگیره. بعدش ظرف یا ظروف حاوی کرم بیسکویت کرمدار رو حداقل 3 تا 4 ساعت توی یخچال بذارید.

برای برترین نتیجه، می تونید کرم بیسکویت رو یک شب کامل (8 تا 10 ساعت) داخل یخچال استراحت بدید تا بیسکویت ها نرم بشن و طعم ها کاملا به خورد هم برن. البته اگه عجله دارید، می تونید بعد از 1 و نیم الی 2 ساعت کرم بیسکویت رو سرو کنید؛ ولی در این صورت، بافتش به میزان ماندن طولانی لطیف نخواهد شد.

مرحله آخر: کرم بیسکویت کرمدار رو تزئین و سرو کنید

بعد از گذشت این مدت، کرم بیسکویت رو از یخچال خارج کنید و روی کرم رو با کمی پودر بیسکویت یا شکلات رنده شده تزئین کنید. برای جلوه بیشتر، می تونید از میوه تازه (مثل توت فرنگی یا موز حلقه شده) هم بهره ببرید. این دسر هرچی بیشتر تو یخچال بمونه، خوشمزه تر می شه؛ چون بافت بیسکویت و کرم کاملا یکی می شه و طعم عمیق تری پیدا می کنه.

شما می تونید انواع از جمله کرم بیسکویت آماده را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

روش تهیه کرم بیسکویت شکلاتی بدون پخت

در طرز تهیه کرم بیسکویت شکلاتی، شما باید 200 گرم بیسکویت ساده رو خرد کنید و کنار بذارید. سپس، 200 گرم خامه صبحانه رو کمی نرم کنید، بعد نصف لیوان شیر عسل و نصف قاشق چای خوری وانیل رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. حالا، 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائوی الک شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم کاملا شکلاتی بشه. بیسکویت خرد شده رو داخل این کرم بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه قطعات پوشیده بشن. باقی مراحل رو مطابق دستور بالا دنبال کنید.

روش درست کردن کرم بیسکویت ساده (پخته شده)

برای درست کردن کرم بیسکویت ساده با شیر، بدون خامه و شیر عسل، 200 گرم بیسکویت ساقه طلایی یا پتی بور رو خرد یا پودر کنید و کنار بذارید. توی یه قابلمه، 3 لیوان شیر سرد، نصف لیوان شکر، 3 قاشق غذاخوری آرد سفید و 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید تا گلوله نشه، بعد روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه.

وقتی غلظت فرنی پیدا کرد، 30 گرم کره و نصف قاشق چای خوری وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب بشه. بیسکویت خرد شده رو داخل کرم داغ بریزید، خوب مخلوط کنید، داخل ظرف سرو بریزید و بعد از خنک شدن، 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت بدید. قبل از سرو می تونید روی دسر رو با پودر بیسکویت یا شکلات رنده شده تزئین کنید.

روش تهیه کرم بیسکویت میوه ای (پخته شده)

در طرز تهیه کرم بیسکویت میوه ای، 200 گرم بیسکویت ساده رو خرد کنید و کنار بذارید. توی یه قابلمه، 3 لیوان شیر، نصف لیوان شکر، 3 قاشق غذاخوری آرد سفید و 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ بشه. وقتی غلظت فرنی پیدا کرد، 30 گرم کره و نصف قاشق چای خوری وانیل رو اضافه کنید.

سپس، بیسکویت خرد شده و میوه های خرد شده تازه مثل موز، توت فرنگی یا هلو رو داخل کرم داغ بریزید و به آرومی مخلوط کنید. مواد رو در ظرف سرو بریزید؛ بعد از خنک شدن حداقل 3 ساعت در یخچال بذارید و قبل از سرو روی دسر رو با تکه های میوه و پودر بیسکویت تزئین کنید.

طرز درست کردن کرم بیسکویت قهوه ای (پخته شده)

در طرز تهیه کرم بیسکویت قهوه ای، 200 گرم بیسکویت ساده رو خرد کنید و کنار بگذارید. در یک قابلمه، 3 لیوان شیر سرد، نصف لیوان شکر، 3 قاشق غذاخوری آرد سفید و 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت رو مخلوط کنید تا صاف بشه، سپس 1 قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری رو هم اضافه کنید.

قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا کرم غلیظ بشه، بعد 30 گرم کره و نصف قاشق چای خوری وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بیسکویت خرد شده رو داخل کرم داغ بریزید و هم بزنید. این ترکیب رو در ظرف سرو بریزید و بعد از خنک شدن، 2 تا 3 ساعت در یخچال بذارید. باقی مراحل رو مطابق رسپی بالا دنبال کنید.

روش تهیه کرم بیسکویت لوتوس بدون پخت

طرز تهیه کرم بیسکویت لوتوس عینا شبیه همون چیزیه که در رسپی بالا براتون گفتیم؛ با این تفاوت که به جای بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی باید از بیسکویت لوتوس بهره ببرید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه کرم بیسکویت

  • برای تهیه انواع کرم بیسکویت حتما از بیسکویت تازه و خشک بهره ببرید که کرم تون خوش بافت و خوشمزه بشه.
  • بیسکویت رو نه خیلی پودر کنید نه خیلی تکه تکه، که بافتش عالی بمونه.
  • بیسکویت رو آخر کار اضافه کنید که له نشه و شکلش حفظ بشه.
  • اگه دارید کرم رو می پزید، حرارت رو ملایم نگه دارید و مدام هم بزنید تا گلوله نشه.
  • کرم رو حداقل 3 تا 4 ساعت بذارید داخل یخچال، ولی اگه یک شب بمونه طعمش عالی تر می شه.
  • اگه دیدید بعد اضافه کردن بیسکویت، کرم سفت شد، کمی شیر داغ اضافه کنین تا نرم بشه.
  • برای عطر و طعم بیشتر می تونید وانیل، پودر کاکائو، قهوه فوری یا دارچین بریزید.
  • روی کرم رو با پودر بیسکویت، شکلات رنده شده یا میوه تازه تزئین کنید.
  • اگه این دسر رو داخل ظرف شیشه ای یا لیوان تک نفره سرو کنید، جلوه اش بیشتر می شه.

فوت و فن های خوشمزه شدن کرم بیسکویت

کرم بیسکویت را با چی بخوریم؟

شما می تونید کرم بیسکویت رو به صورت دسر تنهایی سرو کنید و از طعمش لذت ببرید. علاوه بر این، می تونید این خوراکی خوشمزه رو به عنوان چاشنی یا فیلینگ همراه نان تست، وافل، یا بهره ببرید. حتی می تونید انواع کرم بیسکویت رو توی لایه های انواع دسر مثل یا دسرهای یخچالی به کار ببرید تا طعم بیسکویت رو بهشون اضافه کنه.

آیا می تونیم کرم بیسکویت رو بدون پخت درست کنیم؟

بله، می تونید بیسکویت خرد شده رو با خامه و شیر عسل یا مواد مشابه مخلوط کنید و بعد فقط داخل یخچال بذارید.

بیسکویت رو باید پودر کنیم یا خرد؟

بهتره نه خیلی پودر کنید، نه خیلی درشت بذارید؛ کمی خرده های بزرگ تر بافت دسر رو قشنگ تر می کنه.

چه بیسکویتی مناسب تره؟

بیسکویت ساده و خشک مثل پتی بور یا ساقه طلایی برترین انتخابه. استفاده از بیسکویت پرکرم یا نرم، بافت این دسر رو زیادی شل و شیرین می کنه.

اگه شیر عسل نداشتیم چی کار کنیم؟

می تونید شیر، شکر و کمی خامه رو جایگزین کنید؛ یا شکر رو متناسب با ذائقه تون مستقیم به کرم اضافه کنید.

کرم بیسکویت چند ساعت باید داخل یخچال بمونه؟

حداقل 3 تا 4 ساعت لازمه؛ ولی اگه یک شب بمونه، مزه و بافتش خیلی بهتر می شه.

می شه از طعم دهنده هم استفاده کنیم؟

بله، پودر کاکائو، قهوه فوری، دارچین یا حتی پوست رنده شده لیمو خیلی خوب جواب می ده.

تا چند روز می شه نگهش داشت؟

بهتره ظرف 2 تا 3 روز بخوریدش؛ چون بعد از این مدت، بیسکویت ها زیادی نرم و بی حالت میشن.

آیا می تونیم کرم بیسکویت رو فریز کنیم؟

نه، چون بافتش بعد یخ زدن و آب شدن به هم می ریزه و خوش خوراک نمی مونه.

منبع: افق کوروش
انتشار: 16 مرداد 1404 بروزرسانی: 16 مرداد 1404 گردآورنده: salmandiar.ir شناسه مطلب: 2535

به "طرز تهیه کرم بیسکویت به 6 روش با چند طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کرم بیسکویت به 6 روش با چند طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید