مارمالاد سیب با پودر ژلاتین یا بدون پودر ژلاتین: کدام سریع تر و خوشمزه تر است؟
به گزارش دیار سلمان، اگر عاشق طعم شیرین مربا هستید؛ اما به علت تکه های میوه در آن، مربا را از وعده های صبحانه یا میان وعده حذف نموده اید. چرا به مارمالاد سیب این فرصت را نمی دهید که با طعم شیرین خاصی که دارد نان تست فرانسوی یا کیک شما را خوشمزه تر کند؟ مارمالاد را روی نان تست بکشید و کره را به آن اضافه کنید یا یک لایه مارمالاد سیب را به کیک وانیل اضافه کنید و لایه دیگر کیک را روی مارمالاد قرار دهید. طعم شیرین نان تست یا کیک وانیل را امتحان کنید؛ خوشمزه نیست؟ در این مطلب طرز تهیه مارمالاد با سیب بدون ژلاتین و با پودر ژلاتین را آموزش می دهیم. حتما بعد از خواندن این مطلب، مارمالاد سیب را برای صبحانه یا میان وعده آماده می کنید.
طرز تهیه مارمالاد سیب
مارمالاد سیب نوعی مربای شیرین و مغذی برای صبحانه، کیک و شیرینی های خوشمزه است. این مارمالاد با ترکیب شکر و سیب آماده می گردد. سرآشپزان حرفه ای دو دستور تهیه متفاوت را برای مارمالاد سیب پیشنهاد می دهند. در روش تهیه مارمالاد سیب با پودر ژلاتین از ژلاتین برای ژله ای کردن بافت مارمالاد استفاده می گردد. در دستور تهیه مارمالاد سیب بدون ژلاتین، گلاب برای خوشمزه ترشدن مارمالاد اضافه می گردد. دو روش تهیه مارمالاد سیب با پودر ژلاتین و بدون پودر ژلاتین را آموزش داده ایم.
برای مطالعه طرز تهیه مربای هویج
طرز تهیه مارمالاد سیب با پودر ژلاتین
در این روش تهیه مارمالاد سیب، برای کش دار شدن و شفافیت آن پودر ژلاتین اضافه شده است. مدت زمان تهیه مارمالاد سیب با پودر ژلاتین 30 دقیقه است. در این روش تهیه بهتر است که پودر ژلاتین را در مرحله آخر به مارمالاد سیب اضافه کنید. مارمالاد سیب را به کروسان اضافه کنید، با چای و قهوه یک میان وعده خوشمزه حاضر کنید.
مواد لازم:
مواد اولیه | میزان لازم |
سیب | 1 کیلوگرم |
شکر | 500 گرم |
زعفران دم نموده | 1 قاشق غذا خوری |
آب لیمو ترش تازه | 1 قاشق غذا خوری |
ژلاتین | 1 ورق |
فوت وفن: مارمالاد سیب با پودر ژلاتین را می توان تا 2 ماه در یخچال نگهداری کرد.
مراحل تهیه مارمالاد سیب با پودر ژلاتین
1.در اولین مرحله از تهیه مارمالاد با پودر ژلاتین؛ سیب ها را برای یک مارمالاد خوشمزه آماده کنید.آن ها را بشویید و پوست سیب ها را بگیرید. سیب ها را در میزان های کوچک خرد کنید.
2.یک قابلمه میانه انتخاب کنید و سپس سیب های خرد شده را همراه با آب داخل قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب ها به آرامی پخته و نرم شوند.
3.پس از اینکه سیب ها پخته و نرم شدند؛ آن ها را از قابلمه خارج کنید. سیب های پخته شده را داخل مخلوط کن بریزید تا پوره شوند. اگر به مخلوط کن دسترسی ندارید از گوشت کوب برای له کردن سیب ها بهره ببرید. سپس سیب های پوره شده را داخل قابلمه برگردانید و شکر را به سیب های پوره شده اضافه کنید. حرارت قابلمه را روی ملایم قرار دهید تا شکر به خوبی در قابلمه مارمالاد حل گردد و به غلظت مناسب برسد.
فوت وفن: هرچه قدر که سیب ها نرم تر و یکدست تر شوند، مارمالاد شما ظاهر بهتری دارد.
4.در مرحله بعد، در یک ظرف کوچک آب داغ برزید و ورقه ژلاتین را داخل آب داغ حل کنید. پس از حل شدن ورقه ژلاتین، آن را داخل قابلمه مارمالاد حل کنید.
فوت وفن: در این مرحله برای طعم دهی بهتر مارمالاد سیب آبلیمو و گلاب را به قابلمه اضافه کنید.
5.در آخر زمانی که مارمالاد سیب به غلظت مناسب رسید،حرارت قابلمه را خاموش کنید و اجازه دهید که مارمالاد سیب آماده شده در مدت زمان 24 ساعت در محیط آشپزخانه سرد و خنک گردد. پس از اینکه مارمالاد سیب کاملا خنک شد، آن را در یک شیشه درب دار برزید و در یخچال نگهداری کنید.
برای مطالعه طرز تهیه مربای توت فرنگی
طرز تهیه مارمالاد سیب بدون ژلاتین
در این روش تهیه مارمالاد سیب با اضافه نکردن پودر ژلاتین، مارمالاد طبیعی تر و سالم تر آماده می گردد و طعم واقعی سیب حفظ خواهد شد. این مارمالاد سیب در مدت زمان 30 دقیقه آماده می گردد. مارمالاد سیب بدون ژلاتین در مقایسه با مارمالاد سیب با پودر ژلاتین ماندگاری کمتری دارد. این مارمالاد را به پنکیک و وافل اضافه کنید و با پودر دارچین آن را تزیین کنید.
مواد لازم برای تهیه مارمالاد سیب بدون ژلاتین
مواد اولیه | میزان لازم |
سیب | 500 گرم |
شکر | 350 گرم |
آب | 1 لیوان |
زعفران | 1 قاشق غذا خوری |
گلاب | 1 قاشق غذا خوری |
فوت وفن: مارمالاد سیب بدون ژلاتین تا 6 ماه در یخچال قابل نگهداری است.
مراحل تهیه مارمالاد سیب بدون ژلاتین
1.در قدم اول برای تهیه مارمالاد سیب بدون ژلاتین، سیب ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید. سیب ها را به قطعات کوچک خرد کنید و هسته آن ها را جدا کنید. یک قابلمه میانه انتخاب کنید و یک لیوان را همراه با سیب های خرد شده داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب ها به آرامی پخته و نرم شوند.
فوت وفن: در این مرحله به قابلمه مارمالاد، آب لیمو اضافه کنید تا رنگ سیب ها تیره نگردد.
2.پس از پخته شدن سیب ها، آن را با گوشت کوب له کنید تا یکدست و خمیری شوند.
3.در قدم بعدی، شکر را به پوره سیب اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا دانه های شکر در پوره سیب حل شوند. حرارت قابلمه را روی ملایم قرار دهید تا پوره سیب به آرامی به غلظت مناسب برسد.
4.در آخر زعفران دم نموده و گلاب را به قابلمه مارمالاد اضافه کنید. تا زمانی که مارمالاد سیب غلیظ وسفت گردد؛ مرتب قابلمه مارمالاد را هم بزنید تا یکدست غلیظ گردد. وقتی که مارمالاد به غلظت و سفتی مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید تا مارمالاد در محیط آشپزخانه سرد و خنک گردد. پس از سردشدن مارمالاد آن را در شیشه درب دار در یخچال نگهداری کنید.
برای مطالعه طرز تهیه مربای آلبالو
فوت وفن های آشپزی برای پخت مارمالاد سیب
- برای شفاف شدن رنگ مارمالاد سیب در زمان پخت، کف سفید روی قابلمه را جمع کنید و با کفگیر دور بریزید.
- اگر مارمالاد سیب بیش از میزان پخته گردد، احتمال شکرک زدن آن بالا می رود.
- زعفران، گلاب و پودر هل را در مرحله آخر به قابلمه مارمالاد سیب اضافه کنید تا عطر و طعم ماندگارتری در مارمالاد داشته باشند.
- اگر سیب هایی که در تهیه مارمالاد سیب انتخاب می کنید بیش از میزان طعم شیرینی دارد برای متعادل کردن طعم مارمالاد سیب به آن آب لیمو تازه یا آب نارنج اضافه کنید.
برای مطالعه طرز تهیه 6 مربای خانگی
سخن پایانی
مارمالاد سیب نوعی مربای خوشمزه است که با ترکیب شکر و سیب تازه آماده می گردد. مدت زمان تهیه مارمالاد سیب 30 دقیقه است. این نوع مارمالاد را روی نان تست فرانسوی بکشید و با تخم مرغ امتحان کنید یا طعم شیرین آن را به کیک اضافه کنید. به نظر شما ترکیب مارمالاد سیب با وافل خوشمزه است؟ این ترکیب خوشمزه را امتخان کنید و در قسمت دیدگاه ها نظر خودتان را درباره این ترکیب فوق العاده با ما در میان بگذارید.
منبع: دیجیکالا مگ