طرز تهیه انواع تارت پیش غذای فانتزی

به گزارش دیار سلمان، تارت، نانی است به شکل بشقاب لبه دار که آن را با یک ماده شیرین یا نمکی پر می کنند و معمولا به عنوان پیش غذا، دسر یا غذای اصلی مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله با طرز تهیه انواع تارت پیش غذای فانتزی (لبو و هویج، تاپناده و کاپوناتا) آشنا خواهید شد.

طرز تهیه انواع تارت پیش غذای فانتزی

خبرنگاران | سرویس آشپزی - تارت، نانی است که آن را با مواد مختلف پر کرده و به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و مجلسی مورد استفاده قرار می گیرد. نان تارت برای تهیه انواع دسر مانند فرنی، میوه و ژله، تارت سیب و تارت شکلاتی؛ همچنین غذاهایی مانند تارت الویه مورد استفاده قرار می گیرد.

برای تهیه خمیر تارت از آرد، کره و روغن استفاده می شود و پوسته تارت ممکن است به صورت جداگانه، یا همراه با مایه داخل آن پخته شود. در شیرینی پزی فرانسوی که در سایر کشور های اروپا هم با تفاوت های جزئی رایج است، پوسته تارت و انواع شیرینی دسر از چندین نوع خمیر درست می شود.

در تهیه پوسته انواع تارت پیش غذا، از خمیر ترد استفاده می شود. این خمیر سبک بوده و زیاد قابل پهن کردن نیست. درست کردن این خمیر نیازمند قدری چابکی است، زیرا باید به سرعت و بدون ورز دادن زیاد درست شود؛ اگر روی سطح کار بماند یا آن را زیاد ورز دهید، کیفیت، سبکی و تردی خود را از دست می دهد. پوسته ای که از این خمیر به دست می آید، آب را زود جذب می کند و خیس می شود. از این رو برای بار داخل این پوسته باید موادی به کار برد که آب خود را کاملا از دست داده و بدون آب هستند.

مواد لازم برای تهیه خمیر ترد
آرد200 گرم
کره100 گرم
روغن1 قاشق غذاخوری
نمککمی

طرز تهیه خمیر ترد

  1. آرد را روی تخته الک کنید، اندکی نمک بپاشید و وسط آن را گود کنید.
  2. کره و روغن را اضافه کرده و با انگشت آرد و کره و روغن را مخلوط کنید تا شکل ماسه مانند پیدا کند.
  3. سپس اندکی آب بزنید و با کف دست، چند دور خمیر را ورز دهید تا یکدست شود.
  4. روی خمیر یک پارچه دو نم بکشید و دست کم 2 ساعت بخوابانید.

1. طرز تهیه تارت پیش غذای لبو و هویج

مواد لازم برای تهیه تارت پیش غذای لبو و هویج
پیاز1 عدد
هویج3 عدد
لبوی پخته2 عدد
سیر له شده2 حبه
سیب زمینی پخته4 عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن مایع2 قاشق سوپخوری

دستور تهیه:

  1. پیاز را نگینى خرد کرده و با یک قاشق سوپخورى روغن مایع تفت دهید.
  2. نمک و فلفل سیاه را به پیاز اضافه کرده و از روى حرارت بردارید.
  3. پوست سیب زمینى و لبوى پخته را گرفته و رنده کنید. سپس به پیاز تفت داده شده اضافه کرده و مخلوط کنید.
  4. برای پختن و آماده کردن پوسته تارت، خمیر تارت را پهن کنید و روی قالب مورد نظر بیاندازید.
  5. نورد را روی لبه قالب بغلتانید و حاشیه اضافه خمیر را بردارید. لبه خمیر را می توانید با انگشت، کنگره بدهید و با چنگال چند جای خمیر کف قالب را سوراخ کنید تا پوسته پف نکند.
  6. سپس فر را روی درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد داغ کنید.
  7. 3-2 پیمانه سنگ ریزه سنگکی شسته و خشک شده را روی خمیر بریزید تا پوسته هنگام پختن تغییر شکل ندهد.
  8. قالب را 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا طلایی شود. سپس قالب را از فر خارج کرده، خالی کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
  9. سنگ ریزه را از درون پوسته تارت خارج کرده و آن را با مخلوط سیب زمینى و لبو بپوشانید. با پشت قاشق مواد را منسجم کنید تا شکل قالب را بگیرد.
  10. هویچ ها را پوست گرفته و رنده کنید. سپس در یک قاشق روغن مایع تفت دهید. نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و از روى حرارت بردارید.
  11. پس از خنک شدن با ماست و سیر له شده مخلوط کنید. مخلوط هویچ و ماست را وسط تارت ریخته و صاف کنید.
  12. این تارت را می توان با گل هایى از هویچ و دانه هاى انار و پسته خرد شده تزیین کرد.

2. طرز تهیه تارت پیش غذای تاپناده

مواد لازم برای تهیه تارت پیش غذای تاپناده
کنسرو ماهی تن1 قوطی
سیر 4-5 حبه
ترشی موسیر4-5 پر
زیتون سیاه بدون هسته2 پیمانه
روغن زیتون4-5 قاشق غذاخوری
لیموی تازه1 عدد

دستور تهیه:

  1. کنسرو ماهی را باز کرده و روغن آن را خالی کنید.
  2. لیمو را آب بگیرید.
  3. زیتون، سیر و ترشی موسیر را بکوبید یا در مخلوط کن میکس کنید تا خمیر شود.
  4. روغن زیتون را اندک اندک به خمیر اضافه کنید.
  5. ماهی تن را با چنگال خرد کرده، خمیر زیتون و آب لیمو را با آن مخلوط کنید.
  6. مواد آماده شده را درون پوسته تارت بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

3. طرز تهیه تارت پیش غذای کاپوناتا

مواد لازم برای تهیه تارت پیش غذای کاپوناتا
بادمجان پوست گرفته خرد شده1 عدد
پیاز درشت خرد شده1 عدد
سیر له شده5-6 حبه
فلفل دلمه ای سبز و قرمز تخم گرفته خرد شدههر کدام 1 عدد
ساقه کرفس خرد شده2-3 ساقه
گوجه فرنگی خرد شده5-6 عدد
زیتون سبز بدون هسته1 پیمانه
ریحان، جعفری و ترخون ساطوری شدهاز هر کدام 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون4-5 قاشق غذاخوری
پورد آویشن، نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. بادمجان را نمک بپاشید و بگذارید 1 ساعت در آبکش بماند تا تلخی آن برود، سپس بشویید و خشک کنید.
  2. 2 قاشق روغن در قابلمه ریخته و بادمجان را روی حرارت ملایم، به مدت 12-10 دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی شود.
  3. سپس بادمجان را از قابلمه خارج کرده، پیاز، فلفل، کرفس و سیر را به مدت 12-10 دقیقه در آن تفت دهید.
  4. بادمجان را به قابلمه اضافه کرده، گوجه فرنگی، زیتون و سبزی ها را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید.
  5. حرارت را کم کرده و در قابلمه را ببندید، اجازه دهید 45-40 دقیقه بپزد.
  6. هر چند دقیقه، غذا را چک کنید تا ته نگیرد و اگر لازم بود کمی آب جوش اضافه کنید.
  7. پس از اینکه آب مواد خورد رفت، آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود.
  8. مواد را در تارت ها بریزید و روی آن را به دلخواه تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: رفع تلخی بادمجان به روش کاملا اصولی و مطمئن

منبع: setare.com
انتشار: 27 بهمن 1399 بروزرسانی: 27 بهمن 1399 گردآورنده: salmandiar.ir شناسه مطلب: 1540

به "طرز تهیه انواع تارت پیش غذای فانتزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع تارت پیش غذای فانتزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید