طرز تهیه خامه فرم گرفته مرحله به مرحله (با خامه صبحانه)

به گزارش دیار سلمان، این روزها خامه فرم گرفته رو می تونیم از بیشتر فروشگاه های لوازم قنادی یا سوپر مارکت های عظیم تهیه کنیم. اما گاهی ممکنه به این خامه ها دسترسی نداشته باشیم یا به هر دلیل دیگه ای بخوایم خودمون تو خونه تهیه اش کنیم اونوقت میتونیم با خامه های معمولی (صبحونه) درستش کنیم و منم در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون گذاشتم که امیدوارم براتون مفید باشه.

طرز تهیه خامه فرم گرفته مرحله به مرحله (با خامه صبحانه)

مواد لازم برای تهیه خامه فرم گرفته

  • 400 گرم خامه صبحانه
  • 100 گرم شکر

مراحل تهیه خامه فرم گرفته

برای تهیه خامه فرم گرفته اول از همه در پاکت خامه صبحونه رو باز میکنیم و در صورتی که آب اضافه داره اونو دور میریزم و بعد خامه و شکر رو با هم داخل یه کاسه عظیم میریزیم. چون حجم خامه موقع زدن بیشتر میشه باید کاسه رو عظیم در نظر بگیریم.

از طرفی بهتره از کاسه استیل استفاده کنیم چون خامه در هنگام زدن باید سرد بمونه اگه کاسه استیل ندارین میتونین بعدا در طی مراحل کار کاسه رو داخل ظرفی که توش یخ ریختین بذارین و مراحل رو ادامه بدین یا جایی خامه رو درست کنین که هوای خنک و رو به سردی داشته باشه.

حالا با یه قاشق یا چنگال خامه و شکر ور فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

بعد ظرف خامه رو برای حدود نیم ساعت داخل فریزر میزاریم و بعد درش میاریم و خامه رو فقط کمی زیر رو میکنیم تا یخ خامه حالت یکنواخت پیدا کنه.

مراحل گذاشتن خامه تو فریزر و زیر رو کردنش رو دو الی سه بار انجام میدیم تا بافت خامه مون مثل تصویر زیر بشه.

حالا همزن رو روی دور تند میذاریم و آغاز به همزدن مواد میکنیم در ابتدای کار خامه ما دوباره شل میشه اصلا نگران نباشین.

همینطور که به زدن خامه ادامه میدین خامه کم کم خودش رو میگیره و حجمش هم زیاد شده و سبک میشه. اگه محیط کارتون گرمه حتما ظرف خامه رو داخل یه ظرف یخ بذارین تا خامه سرد بمونه.

انقدر به زدن خامه ادامه بدین تا خامه حسابی فرم بگیره و جای پره های همزن روش بمونه برای رسیدن به یه خامه فرم گرفته خوب و عالی باید حوصله داشته باشین و خسته نشین گاهی همزدن خامه حتی ممکنه تا 30 دقیقه هم طول بکشه.

همینطوری که میبینین خامه در تصویر زیر خوب فرم گرفته.

حالا خامه فرم گرفته ما حاضره و میتونیم برای تزیین انواع کیک ها و دسر ها ازش استفاده کنین. حتی میتونین این خامه رو مجددا تو فریزر بذارین و برای استفاده مجدد وقتی کمی یخش باز شده مجددا بزنینش تا فرمش رو دوباره بدست بیاره.

منبع: مجله الکترونیک دونفره
انتشار: 15 آبان 1399 بروزرسانی: 15 آبان 1399 گردآورنده: salmandiar.ir شناسه مطلب: 1339

به "طرز تهیه خامه فرم گرفته مرحله به مرحله (با خامه صبحانه)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خامه فرم گرفته مرحله به مرحله (با خامه صبحانه)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید