دخالت دولت در انتخاب هیئت رئیسه مجلس برآورد رسانه ای ست

به گزارش دیار سلمان، رئیس دفتر رئیس جمهور با رد برخی حدس های رسانه ای در خصوص دخالت دولت در انتخاب هیئت رئیسه مجلس یازدهم، گفت: دولت انتخاب روسای کمیسیون ها، هیئت رئیسه و رئیس مجلس را مسئله داخلی قوه مقننه می داند .

دخالت دولت در انتخاب هیئت رئیسه مجلس برآورد رسانه ای ست

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری خبرنگاران از دولت، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور با رد برخی برآورد های رسانه ای در خصوص دخالت دولت در انتخاب هیئت رئیسه مجلس یازدهم، گفت: دولت انتخاب روسای کمیسیون ها، هیئت رئیسه و رئیس مجلس را مسئله داخلی قوه مقننه می داند و از این رو نه در گذشته در این زمینه دخالت داشته و نه در آینده خواهد داشت.

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه دولت همیشه بر اساس اصل تفکیک قوا فعالیت کرده، گفت: همان طوری که به هیچ عنوان دوست نداریم، شاهد دخالت افراد و نهادهای غیرمسئول در حیطه مسائل اجرایی و وظایف دولت باشیم، خودمان هم چنین شانیتی برای دولت قائل نیستیم که در امور داخلی مرتبط با مجلس شورای اسلامی یا قوای دیگر دخالت کنیم.

واعظی افزود: در چارچوب قانون اساسی، مصالح کشور و هم افزایی قائل به همکاری و تعامل حداکثری با مجلس شورای اسلامی برای رفع مسائل مردم و شتاب بخشی به توسعه کشور هستیم و این گونه ادعاهای بی اساس و غیرواقعی در خصوص ایفای نقش دولت در معادلات داخلی قوه مقننه را جفا به هر دو قوه می دانیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور با تأکید بر اینکه دولت به تصمیم کنندگان در انتخاب روسای کمیسیون ها، هیئت رئیسه و رئیس مجلس احترام می گذارد، گفت: حاصل انتخاب کنندگان محترم هر چه باشد، مثل گذشته در چارچوب قانون با حسن نیت با نهاد قانون گذاری برای حل مسائل کشور و تمشیت امور همکاری خواهیم کرد.

واعظی همچنین در پاسخ به سؤالی در خصوص تحریم وزیر کشور و فرمانده نیروی انتظامی از سوی آمریکا گفت: در روزهایی که کارایی تحریم های آمریکا بیش از همیشه زیر سؤال رفته و این اعتبار تصمیمات و سیاست های هیئت حاکمه این کشور را به مخاطره انداخته است، تصور ما این است که اقدام به تحریم وزیر کشور و فرمانده نیروی انتظامی صرفاً کارکرد تبلیغاتی دارد و هیچ تأثیر و پیامد واقعی نخواهد داشت.

رئیس دفتر رئیس جمهور وظایف و مسئولیت های وزیر کشور و فرمانده نیروی انتظامی را اموری کاملاً روشن دانست و اذعان کرد: بر همگان مکشوف است که تحریم در این امور اساساً معنا ندارد، لذا به نظر می رسد مقامات آمریکایی صرفاً بُعد روانی و رسانه ای موضوع را دنبال می کنند و دنبال سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدی تحریم های قبلی خودشان هستند.

واعظی با انتقاد از رویکرد منافقانه دولت آمریکا افزود: البته برای افکار عمومی جهان نباید پنهان بماند که آمریکایی ها در ادامه تحریم های غیرانسانی خود، این بار هم تحریم های جدیدشان را علیه مقامات و دستگاه هایی اعلام کرده اند که نقش محوری در مبارزه با کرولا در ایران داشته اند و دارند.

رئیس دفتر رئیس جمهور اظهار کرد: وزیر کشور رئیس کمیته انتظامی امنیتی ستاد ملی مبارزه با کرولا و یکی از اضلاع مهم تصمیم سازی و در این حوزه بوده، فرمانده محترم و پرسنل زحمت کش نیروی انتظامی نیز در هفته های گذشته که بحث فاصله گذاری اجتماعی در کشور مطرح بوده، وظایف و مسئولیت های بسیار مهمی را عهده دار بوده اند.

واعظی در سرانجام گفت: این تحریم ها اگرچه هیچ تأثیر و کارکردی در جهانی واقعیت ندارد اما می تواند به عنوان نشانه دیگری از پوچی و بی اعتباری گفتار و کردار مقامات آمریکا -که چند بار به دروغ مدعی کمک به مردم ایران در مبارزه با کرولا شده اند- از سوی مردم و افکار عمومی جهان مورد توجه قرار گیرد.

4129/

منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا
انتشار: 9 مرداد 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: salmandiar.ir شناسه مطلب: 1123

به "دخالت دولت در انتخاب هیئت رئیسه مجلس برآورد رسانه ای ست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دخالت دولت در انتخاب هیئت رئیسه مجلس برآورد رسانه ای ست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید