بن سلمان دست به دامان کوشنر شد

به گزارش دیار سلمان، فارس نوشت: همزمان با افزایش نقدها اعضای سنای آمریکا از بازداشت شاهزادگان عربستان سعودی، ولی عهد این کشور برای انتها دادن به این نقدها دست به دامان داماد ترامپ شد.

بن سلمان دست به دامان کوشنر شد

محمد بن سلمان ولی عهد سعودی به تمامی متحدان عربستان و دوستان آن تأکید کرد که هرگز اجازه مداخله به هیچ طرفی در امور داخلی این کشور را نخواهد داد.

گزارش های رسیده از خاندان آل سعود حاکی از آن است که شماری از اعضای مجلس سنای آمریکا از بن سلمان برای کاهش محدودیت های تحمیلی بر شاهزادگان سعودی از جمله احمد بن عبدالعزیز برادر کوچک شاه سعودی درخواست نموده اند.

به نوشته وبگاه الخلیج الجدید، بن سلمان چنین درخواست اعضای مجلس سنای آمریکا را دخالت در امور داخلی عربستان دانسته و از جرد کوشنر مشاور ارشد و داماد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا خواسته است جلوی چنین دخالت هایی را بگیرد.

یک منبع نزدیک به ولی عهد سعودی نیز گفت که با وجود سرگرم شدن سعودی ها و آمریکایی ها به ویروس کرونا، مقامات آمریکایی همچنان خواستار انتها دادن به بازداشت شاهزادگان و دیگر مسئولان سعودی هستند.

بر اساس این گزارش، کوشش های سفارت عربستان در واشنگتن برای انتها دادن به چنین درخواست هایی از سوی مقامات آمریکا از بن سلمان، نتیجه ای نداشته و گذشته از آن نقدها از بن سلمان در محافل نزدیک به ترامپ به ویژه در پرونده هایی همانند جنگ یمن و جنگ نفتی بین عربستان و روسیه بیشتر شده است.

پیشتر حساب توئیتری العهد الجدید نوشت که چهار تن از شاهزادگان که اخیرا محمد بن سلمان ولی عهد سعودی آن ها را بازداشت نموده بودند همچنان در بازداشت هستند.

در این حساب توئیتری آمده بود که اسامی این چهار شاهزاده احمد بن عبدالعزیز، محمد بن نایف،عبدالعزیز بن سعود و نایف بن احمد است.

310311

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 5 خرداد 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: salmandiar.ir شناسه مطلب: 1012

به "بن سلمان دست به دامان کوشنر شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بن سلمان دست به دامان کوشنر شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید