کتلت آلمانی یک غذای محبوب

به گزارش دیار سلمان، کتلت آلمانی یکی از غذا های محبوب آلمانی است و بسیار بین خودشان هوادار دارد. معمولا با نان باگت و سیب زمینی سرو میشود.

کتلت آلمانی یک غذای محبوب

با تور آلمان از دیدنی ترین کشور اروپایی بازدید کنید و از شهرهای برلین، هانوفرو، فرانکفورت و مونیخ دیدن کنید.

مواد لازم:

گوشت چرخ نموده 500 گرم

* باگت حدود 10 سانت

خردل 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

تخم مرغ 1 عدد

پیاز ریز خرد شده 1 عدد عظیم

پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری

سیر 1 حبه (در صورت تمایل)

* باگت: حدود 10 سانت (منظور از طول یه باگت هست، حتما باگت باید بیات باشه، مثلا روز قبل خریده شده باشه)

طرز تهیه:

ابتدا باگت را با 1 لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. (اینقدر باید آب بریزید که روی باگت ها را بگیره)

بعد با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج گردد، اما نه آنقدر که خیلی سفت و خشک گردد.

پیاز و سیر را با 1 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم گردد. (می توانید خام هم بریزید)

باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد.

به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید.

حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها احتیاج ندارید.

میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم بهره ببرید.

می توانید در کنار این کتلت هم از سیب زمینی های مخصوص آلمانی هم بهره ببرید.

شرح در خصوص سیب زمینی دورچین این غذا:

این سیب زمینی سرخ شده آلمانی bratkartoffeln است و کنار غذا های گوشتی سرو میگردد. (پودر مخصوصی برای مزه دار کردن آن که مخلوطی از ادویه هاست استفاده میکنند، اما بدون پودر مخصوص هم میتوان آن را تهیه کرد)

مواد لازم:

سیب زمینی 800 گرم

روغن 4 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه مقداری

پیاز عظیم 1 عدد

جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)

* ادویه به مقدار لازم

* ادویه شامل: زیره سبز، جوز هندی، پودر سیر

طرز تهیه:

سیب زمینی را حدود 10 تا 15 دقیقه با پوست بپزید. (نباید سیب زمینی له گردد)

(وقتی چاقو رو توی سیب زمینی میزنید، بیاریدش بالا نباید از چاقو لیز بخوره، یعنی زیاد پخته نباشه، اگر هم راحت چاقو تو سیب زمینی نرفت یعنی هنوز نپخته)

بعد از نیم پز شدن، پوست سیب زمینی ها را بگیری و به صورت حلقه هایی به قطر نیم سانت برش بزنید و بگذارید سرد گردد.

پیاز را برش بزنید و در تابه با نیمی از روغن تفت دهید. پیاز نباید سرخ و طلایی رنگ گردد؟! سپس سیب زمینی را اضافه نموده و تفت دهید.

پیاز این دورچین نباید بسوزد. تا حدی هر دو را با هم تفت دهید که سیب زمینی ها طلایی گردد. در اواسط کار نمک و ادویه ها و فلفل را اضافه نموده و سرو نمایید. (من کمی زردچوبه هم زدم)

منبع: گردشبان
انتشار: 19 خرداد 1399 بروزرسانی: 19 خرداد 1399 گردآورنده: salmandiar.ir شناسه مطلب: 1042

به "کتلت آلمانی یک غذای محبوب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کتلت آلمانی یک غذای محبوب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید