طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی؛ از غذاهای ایرانی ساده
به گزارش دیار سلمان، کوکو سبزی از غذاهای سنتی ایرانی است که با کمترین مواد اولیه و در سریع ترین زمان ممکن تهیه می گردد و می توانید آن را برای غذای اصلی، میان وعده و پیش غذا نوش جان کنید.
کوکو سبزی، غذای بسیار ساده و خوش طعمی است که از ترکیب تخم مرغ و سبزی های معطر تهیه می گردد. این کوکو انواع مختلفی دارد که از کوکوسبزی مجلسی تا کوکو سبزی با نان تست، رولت کوکو سبزی، کوکوی کاهو و تره و... را در بر می گیرد. بیشتر کوکوها در ایران بدون استفاده از گوشت درست می شوند. کوکو سبزی نیز از این قاعده مستثنا نیست و در تهیه آن می توانید از ترکیب های مختلفی از گیاهان بهره ببرید که در دسترس تان قرار گرفته است. سبزیجات معمول این غذا اغلب شامل مخلوط جعفری، گشنیز، شوید و تره می گردد، هرچند اگر کمی شنبلیله و برگ سیر تازه به آن اضافه کنید، طعم وبوی مطبوع تری پیدا می نماید. این غذای لذیذ را می توانید به صورت سرد و گرم و برای پیش غذا، غذای اصلی یا اسنک تهیه کنید. در این مقاله از خبرنگاران شما را با انواع کوکو سبزی و طرز تهیه بعضی از آن ها آشنا خواهیم کرد.
هرآنچه باید درباره کوکو سبزی بدانید:
- طرز تهیه کوکو سبزی برای دو نفر
- نکات تهیه کوکو سبزی
- طرز تهیه کوکو سبزی در فر
- طرز تهیه کوکو سبزی با سبزی خشک
- طرز تهیه کوکو سبزی با جعفری
- طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی
- فیلم طرز تهیه کوکو سبزی
- انواع کوکو سبزی
- خواص کوکو سبزی
- طعم کوکو سبزی
طرز تهیه کوکو سبزی برای دو نفر
مواد لازم:
- 200 گرم سبزی کوکو پاک نموده
- یک حبه سیر رنده شده
- یک تا دو عدد تخم مرغ
- زرشک و گردو (دلخواه)
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- یک عدد پیاز ریز رنده شده
- یک قاشق غذاخوری آرد سفید
طرز تهیه کوکو سبزی برای دو نفر
1. ابتدا تخم مرغ ها را با همزن دستی یا چنگال مخلوط کنید تا از حالت لختگی درآید.
2. سبزی ها را ریز خرد نموده و به تخم مرغ اضافه کنید.
3. سیر و پیاز رنده شده آب گرفته، نمک، فلفل و زرچوبه و آرد را هم در این مخلوط بریزید.
4. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع در آن بریزید.
5. مایه کوکو را در تابه پخش کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد و سرخ گردد. در این مرحله بهتر است در تابه را بگذارید.
6. وقتی کوکو خودش را گرفت و روی آن بسته شد و دیگر شل نبود، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ گردد. در این مرحله احتیاجی به گذاشتن در تابه نیست؛ هرچند باید مقداری روغن به آن اضافه کنید.
7. هر دو طرف کوکو که طلایی شد، آن را در ظرف سرو قرار دهید و برش بزنید.
نکات تهیه کوکو سبزی
- سبزی کوکو اغلب شامل تره، گشنیز، جعفری و شوید می گردد که مقدار تره دوبرابر بقیه سبزی ها است؛ هرچند با توجه به ذائقه تان می توانید این مقادیر را تغییر دهید یا سبزی های دیگری همانند برگ سیر، نعنا، ترخون، ریحان و سبزی های معطر محلی به کوکو اضافه کنید.
- مواد لازم کوکو سبزی برای چهار تا پنج نفر عبارت است از: سبزی کوکو پاک نشده به مقدار یک کیلو، چهار تا پنج عدد تخم مرغ (به درشتی یا ریزی تخم مرغ بستگی دارد)، یک عدد پیاز رنده شده، چهار حبه سیر، نمک و فلفل، دو قاشق سوپ خوری آرد، یک چهارم پیمانه مغز گردو و یک قاشق غذاخوری زرشک که همگی با هم مخلوط می شوند.
- شنبیله تازه یا خشکی که در کوکو استفاده می گردد نباید بیش از حد مصرف گردد؛ زیرا می تواند به تلخی کوکو سبزی بینجامد. به طور کلی شنبلیله کمترین مقدار را در بین سبزیجات کوکو دارد.
- سبزی تازه را باید ساطوری کنید؛ اما نباید خیلی ریز گردد. ریزی یا درشتی سبزی به سلیقه هر فرد بستگی دارد.
- کوکو سبزی را می توانید ضخیم درآورید. در واقع طرز تهیه کوکو سبزی ضخیم تفاوتی با دستور ذکرشده ندارد؛ فقط باید حرارت را بسیار کم کنید تا مغز کوکو کاملا بپزد. برای این منظور بهتر است از شعله پخش کن بهره ببرید.
- برای اینکه کوکو سبزی آب نیندازد، نباید بین مخلوط کردن مایه کوکو و داغ شدن تابه و روغن، فاصله زیادی باشد.
- برای تزیین کوکو می توانید از زرشک و گردو بهره ببرید؛ هرچند که بعضی این دو ماده را در داخل کوکو نیز به کار می برند.
- برای طرز تهیه کوکو سبزی با سبزی یخ زده باید چند ساعت قبل از پخت غذا، سبزی را از فریزر خارج کنید تا به دمای محیط برسد؛ سپس آب اضافه آن را با فشار دست بگیرید.
- برای پفکی ترشدن کوکو سبزی می توانید به میزان یک قاشق چای خوری به آن بکینگ پودر بزنید.
- هنگام سرخ کردن کوکو می توانید قدری کره به روغن مایع اضافه کنید تا طعم و عطر بهتری بگیرد.
- پس از مخلوط کردن مواد، مایه کوکو سبزی اغلب آب می اندازد که برای انسجام بهتر کوکو می توانید یک یا دو قاشق آرد سفید به آن اضافه کنید.
- طرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی هم بسیار ساده است؛ فقط باید به مواد اولیه، یک عدد سیب زمینی رنده شده ریز (خام یا پخته) و یک تا دو قاشق غذاخوری ماست و آرد اضافه کنید. برای اینکه غذایی رژیمی و کم کالری داشته باشید، به جای سرخ کردن کوکو می توانید آن را در فر قرار دهید.
- به جای اینکه مایه کوکو سبزی را یک جا در تابه بریزید، می توانید آن را به شکل دایره های کوچک در تابه قرار دهید. علاوه بر این، قالب های فلزی کوچکی در بازار وجود دارد که می توانید از آن ها بهره ببرید و در تابه بگذارید تا داغ گردد؛ سپس مایه کوکو سبزی را در این قالب ها بریزید و وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، قالب را بردارید و کوکو را به طرف دیگر برگردانید.
- برای اینکه کوکو سبزی پف بیشتری داشته باشد، می توانید تعداد تخم مرغ ها را افزایش دهید.
- این غذا اغلب در کنار سبزی پلو سرو می گردد؛ هرچند می توانید آن را با نان نیز میل کنید.
طرز تهیه کوکو سبزی در فر
طرز تهیه کوکو سبزی در فر درست شبیه به کوکو ساده است؛ فقط در مرحله آخر به جای تابه، باید از قالب بهره ببرید. در صورتی که قالب بزرگ دارید، آن را کمی چرب و آرد پاشی کنید و مایه کوکو را داخل قالب بریزید. پیش از آنکه ظرف را در فر بگذارید، روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید. در 10 تا 15 دقیقه اول، قالب تان با فویل باشد و سپس فویل را بردارید تا با روی باز پخته و سرخ گردد.
برای مهمانی ها یا برای تنوع می توانید کوکو را به صورت تک نفره تهیه کنید؛ برای این منظور به سراغ قالب مافین بروید و ابتدا قالب را چرب و آردپاشی کنید یا کپسول کاغذی داخل آن بگذارید و سپس مایه کوکو را در قالب بریزید.
مدت زمان پخت کوکو در قالب بزرگ کمی طولانی تر از قالب های تک نفره است. اگر از قالب مافین استفاده کردید، 35 تا 40 دقیقه کافی است و در واقع تغییر رنگ سبزی و بوی آن به شما بگوید که زمان پخت طی شده است. اگر بخواهید روی کوکو بیشتر سرخ گردد، گریل بالای فر را برای چند دقیقه روشن کنید. قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک گردد. برای درآوردن کوکوها از درون قالب باید ابتدا لبه های کوکو را با یاری چاقو جدا کنید و بعد قالب را برگردانید که اگر کپسول کاغذی گذاشته باشید، کارتان به مراتب راحت تر خواهد بود. مطمئنا در این روش از روغن کمتری استفاده می گردد و به این ترتیب، غذایی رژیمی خواهید داشت.
طرز تهیه کوکو سبزی با سبزی خشک
مواد لازم:
- دو پیمانه سبزی خشک (تره، جعفری، گشنیز، شوید، شنبلیله، اسفناج)
- چهار عدد تخم مرغ
- یک قاشق غذاخوری آرد سفید
- دو حبه سیر رنده شده
- زرشک و گردو (دلخواه)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو سبزی با سبزی خشک
1. سبزی خشک را در ظرفی بریزید و نیم لیتر آب به آن اضافه کنید. 10 تا 15 دقیقه اجازه دهید سبزی در آب خیس بخورد.
2. سپس سبزی ها را در دست تان فشار دهید تا آبش کاملا گرفته گردد و آن را در ظرف دیگری بریزید.
3. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال کمی بزنید تا از حالت لختگی درآید.
4. تخم مرغ ها را به سبزیجات اضافه کنید.
5. آرد، نمک و پودر فلفل سیاه را اضافه نموده و مواد را خوب مخلوط کنید.
6. روغن را در تابه بریزید و اجازه دهید حسابی داغ گردد.
7. مایه کوکو را در تابه بریزید و آن را کاملا پخش کنید.
8. حرارت زیر تابه را کم کنید و در آن را بگذارید و صبر کنید تا یک طرف کوکو طلایی گردد.
9. در این مرحله می توانید یک بشقاب روی تابه قرار دهید و تابه را برگردانید تا کوکو به بشقاب منتقل گردد و سپس با یاری بشقاب، کوکو را به تابه برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ گردد. علاوه بر این، می توانید با چاقو کوکو را در تابه برش بزنید و سپس هر تکه را به صورت جداگانه برگردانید.
10. برای ادامه کار نیز حرارت زیر تابه کم باشد؛ اما احتیاجی به گذاشتن در آن نیست.
طرز تهیه کوکو سبزی با جعفری
برای 4 نفر
مواد لازم:
- یک کیلو جعفری
- پنج عدد تخم مرغ
- یک عدد پیاز
- یک قاشق غذاخوری آرد سفید
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو سبزی با جعفری
1. پس از شستن سبزی، آن را ریز خرد کنید.
2. پیاز را ریز رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سبزی اضافه کنید.
3. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای با چنگال خوب بزنید تا مخلوط گردد و بعد آن را به سبزی و پیاز بیفزایید.
4. در تابه روغن بریزید و صبر کنید تا داغ گردد.
5. مایه کوکو را در تابه بریزید، حرارت را کم کنید و در آن را بگذارید.
6. یک طرف که سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ گردد.
نکات تهیه کوکو سبزی با جعفری
- در صورت تمایل می توانید سیب زمینی پخته و رنده شده به مایه کوکو اضافه کنید. اگر بخواهید طعم سیب زمینی غالب باشد، می توانید به ازای پنج سیب زمینی میانه، نصف پیمانه جعفری خردشده و دو عدد تخم مرغ بهره ببرید.
- سیر رنده شده طعم متفاوت و دلچسبی به کوکو می دهد.
- برای عطر بهتر کوکو به آن کمی شنبلیله اضافه کنید.
طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی
در طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی از گردوی خردشده و زرشک استفاده می نمایند که این موضوع به سلیقه و ذائقه افراد بستگی دارد. گردوها باید به صورت خردشده باشد. زرشک ها را هم از قبل بشویید و روی دستمالی پهن کنید تا آبش به طور کامل گرفته گردد.
رولت کوکو سبزی: یک روش دیگر تهیه کوکو به شکل مجلسی است که برای این منظور باید همه مواد را با هم مخلوط نموده و به صورت یک لایه نازک در قالب پهن کنید و در فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کوکو بپزد. بعد از فر بیرون بیاورید و آن را با یاری یک کاغذ روغنی رول کنید و در یخچال بگذارید تا خنک گردد. سپس به آرامی کوکو را باز کنید، داخل آن ماست چکیده یا پنیر خامه ای بمالید، در صورت تمایل مغز گردو برزید، مجددا رول کنید و با چاقویی تیز برش بزنید. برای این رولت، کوکو نباید پف کند؛ زیرا رول کردن آن سخت می گردد.
روش دیگر این رولت، تهیه آن روی گاز است. از تابه های رژیمی مستطیلی شکل استفاده نموده و مایه کوکو را نازک در آن پهن کنید. از آنجا که نازک است؛ پس از سرخ شدن یک طرف آن، احتیاجی به سرخ شدن طرف دیگر نیست. در ادامه باید تابه را از روی حرارت بردارید، در آن را برای 30 دقیقه ببندید و اجازه دهید تا کوکو به تدریج با حرارت خودش سرد گردد. سپس کوکو را با احتیاط روی یک کاغذ روغنی برگردانید و پس از مالیدن ماست چکیده، آن را به آرامی رول کنید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و بعد برش بزنید.
اسنک کوکو سبزی: از این اسنک می توانید برای میان وعده یا کنار غذای اصلی بهره ببرید. تهیه آن بسیار ساده است و با دستگاه ساندویچ ساز انجام می گردد و فقط باید مایه کوکو را بین دو لایه نان قرار دهید.
کوکو سبزی با نان باگت: نان باگت در میزان حلقه های سه سانتی متری برش بزنید و وسط آن را خالی کنید. در تابه ای روغن بریزید و این حلقه های نان را در آن قرار دهید و از مایه کوکو با قاشق در داخل آن ها بریزید. حرارت را کم کنید تا کوکو سرخ شد، سپس طرف دیگر را سرخ کنید. همین روش را با نان تست هم می توانید انجام دهید. به میزان یک دایره از وسط نان خالی کنید و در تابه بگذارید و از مواد کوکو در آن بریزید تا سرخ گردد.
کوکو سبزی دورنگ: کوکوی دو رنگ، یکی از انواع کوکو سبزی مجلسی است که از ترکیب کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی تهیه می گردد؛ به این ترتیب که مایه کوکو سبزی را در تابه می ریزید و اجازه می دهید سرخ گردد و بپزد؛ سپس کوکو را برمی گردانید. حالا مایه کوکو سیب زمینی (کوکوی تهیه شده با سیب زمینی آب پز) را روی آن بریزید و در قابلمه که دم کنی دارد، روی تابه بگذارید. پس از پخت کوکو سیب زمینی، با یاری یک بشقاب آن را برگردانید و به تابه منتقل کنید تا روی کوکو هم سرخ گردد.
فیلم طرز تهیه کوکو سبزی
انواع کوکو سبزی
کوکو سبزی را می توانید با سبزی های محلی و معطر یا فقط یک نوع خاص سبزی نیز تهیه کنید. تخم مرغ و سبزی پایه اصلی این غذا را تشکیل می دهند که اغلب در دسترس همه قرار دارند. از انواع کوکو سبزی می توان به کوکو تره، کوکو پیاز، کوکو اسفناج، کوکو هویج، کوکو پیازچه و... اشاره نمود که در ادامه نگاهی گذرا به آن ها خواهیم داشت.
کوکو پاغازه؛ کرمانشاه
پاغازه از سبزیی های محلی در کرمانشاه است که گیاهی دارویی محسوب می گردد و از آن در تهیه غذا هایی نظیر کوکو، بورانی و سبزی پلو استفاده می گردد. کوکوی پاغازه از غذا های سنتی کرمانشاهی است که درست مثل کوکو سبزی از ترکیب سبزی خردشده، تخم مرغ و ادویه جات درست می گردد. مواد لازم برای پاغازه کرمانشاهی شامل نیم کیلو سبزی پاغازه، یک عدد پیاز رنده شده، یک تا دو قاشق غذاخوری آرد، چهار تا پنج عدد تخم مرغ، یک حبه سیر رنده شده و نمک و زردچوبه است.
کوکو پیازچه؛ کرمانشاه
کوکوی پیازچه خیلی ترد و سبک است و خواص بسیاری دارد. علاوه بر این، افرادی که قادر به استفاده از این سبزی به صورت خام نیستند، از این طریق می توانند آن را وارد رژیم غذایی خود نمایند. برای 500 گرم پیازچه خردشده (ریزی یا درشتی آن به سلیقه شما بستگی دارد)، پنج عدد تخم مرغ، دو قاشق غذاخوری آرد و نمک و فلفل بهره ببرید. اگر کوکو پیازچه را در قالب های آشپزی بریزید و سرخ کنید، کوکوی شکیل تر و مجلسی تری خواهید داشت.
کوکو پیازچه در شهرهای مختلف به روش های متفاوتی درست می گردد؛ به طوری که در بعضی شهرها از پیازچه های کوهی استفاده می نمایند که عطروبوی دلپذیری به غذا می دهد.
کوکو والک
کوکو والک از غذاهای ایرانی ساده است که با سبزی والک کوهی، تخم مرغ، آرد، گردو و زرشک، نمک و فلفل درست می گردد. این کوکو اغلب به شکل گرد در تابه ریخته و سرخ می گردد؛ هرچند شما می توانید آن را به شکل دلخواه خودتان تهیه کنید. سبزی والک با فرارسیدن فصل بهار در منطقه ها اطراف تهران و کوهپایه های البرز و همین طور بعضی نقاط سرد کوهستانی کشور به وفور یافت می گردد.
کوکو کاهو
کاهو یکی از پرمصرف ترین سبزیجات است و از آنجا که اغلب در دسترس قرار گرفته است، به راحتی می توانید کوکو کاهو را تهیه کنید. پنج برگ بزرگ کاهو خردشده، سه عدد تخم مرغ، یک حبه سیر رنده شده، یک قاشق آرد و 50 گرم جعفری تازه را با هم مخلوط کنید و در تابه بریزید. برگ های ضخیم تر، سبزتر و کلفت تر کاهو برای این غذا مناسب تر هستند.
کوکو اسفناج
کوکو اسفناج از کوکوهای مجلسی ایرانی است که طعم بسیار خوبی دارد و به خاطر وجود اسفناج خواص بسیاری به بدن شما می رساند. کوکوی اسفناج ظاهر و دستوری مشابه کوکو سبزی دارد.
کوکو تره؛ تبریز
کوکو تره از سبزی تره و قدری پیازچه و در صورت تمایل چد حبه سیر و اسفناج تشکیل شده است که می تواند تنوع خوبی در رژیم غذایی شما به وجود آورد. کوکو تره تبریزی غذایی بسیار کم هزینه و مقرون به صرفه است که در مدت زمانی کوتاه تهیه می گردد. هنگام تهیه کوکو تره برای چهار نفر به سه عدد تخم مرغ، نیم کیلو تره، یک قاشق غذاخوری سبزی معطر (دلخواه)، 100 گرم پیازچه و نمک و فلفل احتیاج دارید.
خواص کوکو سبزی
کوکو سبزی سرشار از ویتامین های A ،C ،E و گروه ویتامین های B است؛ ضمن اینکه منبع پروتئین، آهن، اسید چرب امگا 3، فیبر و کربوهیدرات به شمار می رود. اسید فولیک موجود در سبزی این کوکو برای افراد دچار کم خونی مفید است؛ کلسیم و منیزیم آن نیز به تقویت استخوان ها یاری می نماید.
کوکو سبزی در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش بسزایی دارد و فیبر موجود در آن برای مبتلایان به یبوست مفید است. علاوه بر این، غذاهایی مانند کوکوسبزی، به خصوص به درد کسانی می خورد که در هضم سبزی خام مشکل دارند. بعضی دیگر از خواص کوکو سبزی را به اختصار در اینجا آورده ایم:
- ضدنفخ و بادشکن
- یاری به پاک سازی عروق و تقویت عمومی بدن
- محافظت بدن در برابر انواع بیماری ها به خاطر داشتن آنتی اکسیدان
- مناسب برای مبتلایان به چربی، فشار و قند خون و مادران شیرده
سفیده تخم مرغی که در کوکو استفاده می گردد، منبع غنی پروتئین است؛ مضاف بر اینکه آلبومین و ترکیب آمینواسیدی سفیده تخم مرغ در رشد بچه ها و تقویت حافظه آن ها اثر دارد.
زرشک نیز به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی، در پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سرطان تاثیرگذار است.
مغز گردو حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که به تکامل مغز بچه ها و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی یاری می نماید.
برای حفظ موادمغذی کوکوسبزی، آن را در دمای پایین و روغن کم سرخ کنید؛ چراکه حرارت بالا به ویتامین سبزی ها آسیب می رساند.
طعم کوکو سبزی
کوکو سبزی از جمله غذاهای ساده ای است که در مدت زمانی کوتاه می توانید برای ناهار، شام، میان وعده و پیش غذا تهیه کنید؛ شاید به همین علت است که این غذا هواداران بسیاری بین افراد شاغل و دانشجو دارد. این غذای بسیار خوشمزه در سفره بیشتر ما ایرانی ها دیده می گردد؛ به خصوص در کنار سبزی پلو که یکی از خاطره انگیزترین غذاهای سنتی ایرانی در ایام عید به شمار میرود. یکی از نکته های جالب درباره کوکو سبزی این است که اگر آن را در سایت های خارجی جستجو کنید، از این غذای خوشمزه به عنوان املت ایرانی یاد شده است.
برحسب سلیقه و مواد اولیه در دسترس خود، می توانید این کوکو را برای اهالی خانه تهیه کنید و با همین غذای گیاهی و سریع، یک دورهمی دلنشین داشته باشید. این غذا حتی جایگاه ویژه ای در پیک نیک ها دارد؛ چراکه به صورت سرد نیز دلچسب و اشتهابرانگیز است. اگر بخواهید حسابی سنگ تمام بگذارید، آن را با سبزی پلو سرو کنید؛ گرچه این غذا با نان باگت و خیارشور و گوجه فرنگی نیز پرطرفدار است.
امیدواریم که با خواندن این مقاله به فکر درست کردن کوکو سبزی بیفتید و با تگ کردن خبرنگاران در اینستاگرام (@)، عکس غذای خود را برای ما ارسال کنید. در صورتی هم که تجربه متفاوتی در تهیه کوکو سبزی دارید؛ مایه بسی خوشحالی است اگر آن را با کاربران خبرنگاران در زیر همین مقاله به اشتراک بگذارید تا آن ها نیز بتوانند کوکو سبزی خوش طعمی آماده نمایند.
پرسش های متداول
طرز تهیه کوکو سبزی ساده چیست؟
برای تهیه کوکو سبزی ساده باید تخم مرغ، سبزی خردشده، سیر و پیاز رنده شده آب گرفته، نمک، فلفل و زرچوبه و آرد را خوب مخلوط کنید. مایه کوکو را در تابه بریزید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم سرخ گردد.
کوکو سبزی مجلسی با چه موادی تهیه می گردد؟
تهیه کوکو سبزی مجلسی درست مشابه نوع ساده آن است؛ فقط باید از گردوی خردشده و زرشک در آن بهره ببرید. بعلاوه می توانید آن را به شکل رولت کوکو سبزی درآورید که برای مجالس، شیک تر است.
منبع: کجارو / mamifood.org / مجله الکترونیک دونفره / youtube.com / via-co.com / نمناک / yjc.ir / setare.com / tasvirezendegi.com / بیتوته / yjc.ir / ejiga.com / yjc.ir / yjc.ir