فوت و فن پخت مرغ سوخاری در منزل

به گزارش دیار سلمان، آشپزی از آن کارهایی است که اگر با کمی خلاقیت همراه گردد، تعریف و تمجید کسانی را به دنبال خواهد آورد که دست پخت آشپز را میچشند.

فوت و فن پخت مرغ سوخاری در منزل

جهت دریافت خدمات درب ورودی ساختمان ضد سرقت با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان ارائه دهنده بهترین درب ضد سرقت ایرانی و خارجی میباشد.

به گزارش، ممکن است گوشت و مرغی که می خورید دیرپز یا ناپز باشد یا شما تمایل داشته باشید مرغ سوخاری را در منزل تهیه کنید یا سیب زمینی های داخل قابلمه ترک بخورد. همه این مسائل راه چاره خودشان را دارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم:

برای سوخاری کردن مرغ ابتدا آن را با یک عدد پیاز و مقدار کمی آب روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا نیم پز گردد. بعد قطعات مرغ را در یک صافی خالی کنید تا آب اضافی آن ها گرفته گردد. سپس زرده تخم مرغ را روی قطعات مرغ بمالید و آن را داخل پودر سوخاری بغلتانید. حال می توانید آن ها را در روغن سرخ کنید.

برای پخت گوشت ناپز؛ یک قاشق مربا خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید.

برای گوشت سفت؛ مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده تهیه کنید، مدت دو ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید. اگر می خواهید یک مرغ پیر را بپزید، قبل از طبخ، آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید افزون برآن که گوشت آن نرم خواهد شد، طعم و مزه یک جوجه را خواهد گرفت.

زودتر پخته گردد قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط نموده اید، قرار دهید. اگر هنگام پختن گوشت های سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید، زودتر خواهد پخت.

اگر می خواهید سیب زمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدری کره یا روغن روی سیب زمینی بمالید، نه تنها ترک نخواهد خورد بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا می نماید و فقط با مقداری نمک بسیار خوشمزه خواهد شد. برای جلوگیری از ترکیدن پوست سیب زمینی که با پوست داخل آش یا در فر می پزید، با چنگال از چند نقطه سیب زمینی را سوراخ کنید.

برای سرخ کردن سیب زمینی همواره تابه بزرگی انتخاب کنید تا سیب زمینی ها روی هم قرار نگیرد.

منبع: خراسان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 2 اسفند 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: salmandiar.ir شناسه مطلب: 816

به "فوت و فن پخت مرغ سوخاری در منزل" امتیاز دهید

1 کاربر به "فوت و فن پخت مرغ سوخاری در منزل" امتیاز داده است | 2 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن پخت مرغ سوخاری در منزل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید