طرز تهیه شیله عدس؛ آش تبریزی ها

به گزارش دیار سلمان، شیله عدس از غذاهای خوش رنگ و لعاب و سنتی شهر تبریز است که به عنوان پیش غذا نیز می توان آن را سرو کرد.

طرز تهیه شیله عدس؛ آش تبریزی ها

آش شیله عدس از غذاهای شهر تبریز و آذربایجان شرقی است که به دلیل وجود عدس و بلغور گندم با تقویت سیستم دفاعی، بدن شما را در برابر بیماری های ویروسی مقاوم می نماید. همچنین مصرف روزانه عدس به عنوان یک منبع عالی از فیبر باعث سیری طولانی مدت و به مرور زمان موجب کاهش وزن می گردد. با خبرنگاران و طرز تهیه آش شیله عدس همراه باشید.

مواد لازم

  • عدس 1 پیمانه
  • بلغور گندم 250 گرم
  • برنج 250 گرم
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • آب مرغ 1 لیوان
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • تره نصف پیمانه
  • آب 1 لیوان
  • پیازچه 1 پیمانه
  • نمک و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه آش شیله عدس

  • ابتدا کمی روغن در قابلمه بریزید و پیازهای نگینی شده را در آن تفت دهید.
  • بعد از سرخ شدن پیاز، کمی زردچوبه اضافه کنید تا خامی آنها گرفته گردد.
  • آب، آب مرغ، نمک و عدس را نیز به قابلمه اضافه و اجازه دهید تا عدس ها با حرارت ملایم نیم پز شوند.
  • بعد از این که عدس نیم پز شد، بلغور گندم و برنج را به ظرف اضافه و هم بزنید تا آش ته نگیرد.
  • بعد از کمی زمان که برنج نیم پز شد، پیازچه ریز شده و گوجه فرنگی رنده شده را نیز به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا آش شیله عدس کاملا جا بیفتد.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با انواع آش آش گندم ، مقوی و پر خاصیت را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 1 آذر 1399 بروزرسانی: 1 آذر 1399 گردآورنده: salmandiar.ir شناسه مطلب: 1374

به "طرز تهیه شیله عدس؛ آش تبریزی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیله عدس؛ آش تبریزی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید