تُست نیمرو با گوجه فرنگی
به گزارش دیار سلمان، در این سوپ از گوشت و آب مرغ به همراه سیب زمینی و پنیر استفاده شده است که احتمالا طعم جدیدی برای شما خواهد داشت.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- 4 ورق نان تست
- دو قاشق چایخوری روغن زیتون
- 4 تخم مرغ
- ¾ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
- دو قاشق چایخوری پیازچه
- دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
طرز تهیه
1- وسط نان ها را خالی کنید. در یک تابه بزرگ روغن را با حرارت میانه گرم کنید. تکه های نان را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. نان ها را برگردانید و سمت دیگر را نیز تفت دهید.
2- تخم مرغ را در یک استکان بشکنید و مراقب باشید زرده به هم نخورد. لبه استکان را به سوراخ نزدیک کنید و آرام داخل آن بیندازید. درب تابه را بگذارید و و 5 تا 6 دقیقه بپزید تا سفیده ها سفت شوند.
3- تست های نیمرو را داخل بشقاب بگذارید و روی آن گوجه فرنگی و در صورت تمایل پیازچه بریزید و با پنیر سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 177
- چربی: 9 گرم
- کلسترول: 188 میلی گرم
- کربوهیدرات: 13 گرم
- فیبر: 2 گرم
- سدیم: 225 میلی گرم
- پتاسیم: 215 میلی گرم
- کلسیم: 91 میلی گرم
- آهن: 91 میلی گرم
انتشار: 18 مرداد 1401
بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: salmandiar.ir
شناسه مطلب: 2215
به "تُست نیمرو با گوجه فرنگی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "تُست نیمرو با گوجه فرنگی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید