هوای سرد مهمان مازندرانی ها

به گزارش دیار سلمان، خبرنگاران/مازندران معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی مازندران گفت: در چند روز آینده هوای استان غالبا سرد و ابری خواهد بود.

هوای سرد مهمان مازندرانی ها

احمد اسدی در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به پیش بینی وضع هوای استان مازندران اظهار کرد: براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه های پیـش یابـی هواشناسـی، شرایط جوی در روز دوشنبه 10 آذر،ابری گاهی با بارندگی (در ارتفاعات مه آلود با بارش برف و باران)، کاهش دما و وزش باد و از اواخر روز با کاهش ناپایداری خواهد بود.

وی اضافه کرد: در روز سه شنبه 11 آذر، آسمان استان صاف تا نیمه ابری همراه با افزایش نسبی دما بوده و در روز چهارشنبه هفته جاری،صاف تا نیمه ابری و از اواخر وقت ابری در ارتفاعات با بارش پراکنده و وزش باد همراه خواهد بود.

معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی مازندران گفت: در روز پنج شنبه 13 آذر، آسمان استان مازندران ابری همراه با بارندگی در ارتفاعات مه آلود با بارش برف و باران ، کاهش دما و وزش باد پیش بینی می گردد.

اسدی گفت: در روز آدینه 14 آذر آسمان استان نیمه ابری تا ابری خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 8 دی 1399 بروزرسانی: 8 دی 1399 گردآورنده: salmandiar.ir شناسه مطلب: 1450

به "هوای سرد مهمان مازندرانی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هوای سرد مهمان مازندرانی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید