طرز تهیه پاستا ساده با پنیر پیتزا در سه سوت
به گزارش دیار سلمان، خستگی از آشپزی طولانی مدت شما را کلافه نموده است؟ با پاستا که یک غذای مقوی و دلچسب است، می توانید خیلی سریع و در کوتاه ترین زمان ممکن یک غذای خوشمزه تهیه کنید. قبلا در کتاب کاله انواع روش تهیه پاستا ساده را آنالیز نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه پاستا ساده با پنیر پیتزا را بدون احتیاج به مواد اولیه پیچیده و صرف زمان زیاد آموزش می دهیم. همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه پاستا ساده با پنیر پیتزا
- پاستای مناسب 1 بسته
- کره 1/4 فنجان
- آره 1/4 فنجان
- نمک نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه به اندازه لازم
- شیر 2 فنجان
- پنیر پیتزا 1/5 تا 2 فنجان
طرز تهیه پاستا ساده با پنیر پیتزا
1. پخت ماکارونی
اولین مرحله از طرز تهیه پاستا ساده با پنیر پیتزا این است که یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش آورید سپس ماکارونی را در آب جوش بریزید و به طور مرتب هم بزنید تا حدود 8 دقیقه نرم گردد.
2. تهیه سس پنیری پاستا
در همان زمان که پاستای شما در آب می پزد به سراغ تهیه سس بروید برای این کار کره را در یک قابلمه با حرارت میانه ذوب کنید. آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه هم بزنید تا صاف گردد. سپس شیر را به آرامی اضافه کنید و مداوم هم بزنید.آنقدر مواد را هم بزنید تا مخلوط صاف و حباب دار گردد اما مطمئن شوید که شیر نسوزد در نهایت پنیر چدار را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید بین 2 تا 4 دقیقه ذوب گردد.
نکته: هنگام جوشاندن شیر مراقب باشید چون شیر سریع جوش می آید و به راحتی می سوزد و طعم شیر سوخته که بیش از حد پخته شده است در غذا معین می گردد.
نکته: برای تهیه پاستا پنیری همیشه می توانید پنیر بیشتری اضافه کنید، این مقدار حتی می تواند تا نصف فنجان هم باشد، بدون آنکه طعم غذای شما خراب گردد.
3. ترکیب پاستا و سس
در آخرین مرحله از طرز تهیه پاستا با پنیر پیتزا، ماکارونی را آبکش کنید و در سس پنیر بریزید و خوب مخلوط کنید تا با سس پوشیده گردد.پاستا را گرم سرو کنید و لذت ببرید. نوش جان!
نکات تکمیلی برای تهیه پاستا ساده
برای اینکه پاستای شما به یک غذای فراموش نشدنی تبدیل گردد، به چند نکته کوچک اما مهم احتیاج دارید. با رعایت این فوت و فن ها، پاستای شما همیشه از نظر طعم و ظاهر، عالی خواهد بود.
شیر مناسب برای پاستای ساده
برای تهیه سس پاستا باید از شیر بهره ببرید و در این میان استفاده از شیر پرچرب به غلیظ تر و کرمی تر شدن و البته غنی تر شدن طعم پاستا یاری بیشتری می نماید. البته استفاده از شیر کم چرب یا حتی شیر بدون چربی هم برای تهیه پاستا مناسب است. حتی می توانید به جای شیر لبنی از انواع شیر گیاهی بهره ببرید.
اگر دوست دارید سس پاستای شما غلیظ تر باشد حتی می توانید به جای شیر از خامه بهره ببرید یا از ترکیب شیر و خامه بهره ببرید.
انواع پنیر مناسب برای تهیه انواع پاستا
برای تهیه پاستا معمولا از پنیر پارمزان استفاده می گردد اما پنیرهای دیگر هم می توانند گزینه خوبی باشند.
- پنیر موزارلا: پنیر موزارلا یکی از برترین جایگزین ها برای پنیر پیتزا است. این پنیر کشدار است و طعم ملایمی دارد.
- پنیر چدار: پنیر چدار طعم قوی تری نسبت به موزارلا دارد و می تواند به پاستا طعم جدیدی ببخشد.
- پنیر گودا: پنیر گودا هم می تواند جایگزین مناسبی برای پنیر پیتزا باشد. این پنیر طعم ملایمی دارد و به خوبی با سس پاستا ترکیب می گردد.
- پنیر پارمزان: برای اضافه کردن طعم و عطر بیشتر به پاستا می توانید از پنیر پارمزان رنده شده بهره ببرید.
نکاتی پیرامون آرد و مقدار تفت دادن آن
آرد گندم برترین آرد برای استفاده در سس پاستا است اما اگر به این آرد دسترسی نداشتید می توانید انواع آرد دیگر را هم جایگزین کنید. نکته مهم در مورد استفاده از آرد در پاستا این است که باید آن را در حرارت ملایم تفت دهید تا رنگش طلایی گردد اما نسوزد چون طعم تلخی به سس شما می دهد.
برترین نوع پاستا
ماکارونی ها یا پاستاهایی که با آرد سمولینا تهیه می شوند بافت سفت تری دارد و در هنگام پختن شکل خود را حفظ می نماید. اما پاستاهای فرآورده شده از آرد گندم معمولی نرم تر هستند و ممکن است در هنگام پختن له شوند بنابراین به این نکته دقت کنید که حتما پاستای شما با آرد سمولینا تهیه شده باشد.
شکل پاستا هم به سلیقه شما بستگی دارد. اما پاستاهای لوله ای، رشته ای و یا صدفی شکل برای پاستا با پنیر پیتزا مناسب هستند.
اضافه کردن انواع سبزیجات و ادویه جات به پاستا
می توانید به پاستای خود سبزیجاتی مانند فلفل دلمه ای، قارچ، نخود فرنگی و ذرت هم اضافه کنید تا طعمی متفاوت از پاستا را تجربه کنید.
استفاده از ادویه جات مانند آویشن، رزماری و فلفل سیاه هم به بهبود طعم بهتر پاستا یاری می نماید.
منبع: کتاب کاله