طرز تهیه اسنک خانگی؛ اسنک پیتزایی مرغ و قارچ

به گزارش دیار سلمان، چه مهمانی داشته باشید و چه بخواهید یک عصرانه دورهمی تهیه کنید نان باگت و انواع اسنک معمولا نقش های اصلی را بر عهده دارند. نان باگت به خاطر طعم خوشمزه و موادی که می توان برای پر کردن آن به کار برد یک خوراکی اسنکی خوشمزه برای بزرگ و کوچک است. برای تهیه یک فست فود و اسنک سالم می توان داخل آن را با مواد سالم پر کنید. اگر فر ندارید نگران نباشید برای تهیه این اسنک نیازی به فر ندارید. طرز تهیه اسنک خانگی پیتزایی مرغ و قارچ با نان باگت را در مجله خبرنگاران بخوانید.

طرز تهیه اسنک خانگی؛ اسنک پیتزایی مرغ و قارچ

اسنک خانگی پیتزایی مرغ و قارچ با نان باگت

مواد لازم برای 6 نفر

سینه مرغ: 500 گرم مکعبی و ریز خرد شده

قارچ: 200 گرم

فلفل دلمه ای سبز و قرمز: هر کدام نصف و مکعبی خرد شده

سیر: 2 حبه ریز رنده شده

پیاز: 2 عدد متوسط ریز و ساطوری خرد شده

لیموترش: ½ یک عدد لیموترش تازه

نمک، فلفل پاپریکا، فلفل قرمز، فلفل سیاه و آویشن: به مقدار لازم

سس سیر یا هر سسی که طعم آن را می پسندید: به مقدار دلخواه

طرز تهیه

ابتدا پیاز را به صورت ریز و نگینی خرد کنید و تفت دهید. مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید تا رنگ پیازها طلایی شود. پیش از آن که طعم زردچوبه تلخ شود تکه های مرغ مکعبی و ریز خرد شده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. بعد از این که رنگ تکه های مرغ تغییر کرد و سفید شد 2 حبه سیر ریز رنده شده را اضافه کنید. مقداری سیر را با سایر مواد تفت دهید. بلافاصله بعد از این که بوی سیر سرخ شده به مشام تان رسید نمک به همراه فلفل سیاه و قرمز، آویشن و پودر فلفل پاپریکا را اضافه کنید. قارچ های خرد شده را کمی در کره و فلفل سیاه تفت دهید و سپس به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. کمی که تفت خورد فلفل های دلمه ای رنگی مکعبی خرده شده را اضافه کنید و نصف یک عدد لیموترش یا لیمو سنگی تازه را روی تمام مواد بچکانید. در تابه رو بگذارید و شعله گاز را ملایم کنید تا تمام مواد با هم بپزند. برای پخت مواد داخل اسنک پیتزایی مرغ و قارچ مجلسی بیست تا بیست و پنج دقیقه زمان کافی است. برای درست کردن این اسنک از هر نوع نانی که دوست داشته باشید می توانید استفاده کنید برای مثال نان باگتی که از عرض و به صورت گرد برش زده اید، نان تست، نان های مخصوص پنینی و سایر نان ها.

برای درست کردن اسنک خانگی پیتزایی مرغ و قارچ با نان باگت، نان ها را از طول، مثل وقتی که می خواهید ساندویچ درست کنید، برش بزنید.

مقداری از خمیر داخل باگت را بردارید اما زیاد آن را خالی نکنید. می توانید خمیر را هم برندارید و کمی با دست آن را به سمت پایین فشار بدهید. کف نان باگت را با با سس سیر یا هر سسی که دوست دارید کمی مرطوب کنید و بعد مواد مرغ و قارچ را اضافه کنید. روی این مواد سس بشامل و در صورت دلخواه برش های گرد گوجه فرنگی (اختیاری است) بعد پنیر پیتزا و روی پنیر هم مقداری پودر آویشن بپاشید. فر را روشن کنید و روی درجه 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. وقتی که فر گرم شد اسنک مرغ و قارچ مجلسی را داخل سینی فر بچینید و داخل فر قرار دهید. به محض این که پنیر آب شد اسنک خانگی پیتزایی مرغ و قارچ آماده است. ده دقیقه برای آب شدن پنیر کافی است. در دو دقیقه پایانی گریل فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود. این اسنک خوشمزه را گرم میل کنید.

طرز تهیه سس بشامل

سس بشامل یا همان سس سفید یک سس خوشمره و کاربردی برای پخت انواع اسنک و انواع غذاهای فست فودی از جمله لازانیا است پس بد نیست طرز تهیه کامل آن را بلد باشید.

برای درست کردن سس سفید یا سس بشامل یک قاشق کره و یک قاشق آرد همه منظوره را با هم به مدت یک دقیقه تفت دهید. یک لیوان شیر را کم کم به این مواد اضافه کنید تا مواد سس گوله نشود و مرتب هم بزنید تا سس به غلظت فرنی برسد. در مرحله بعد ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید. اگر احیانا سس بشامل سفت شد بعد از ده دقیقه دو سه قاشق شیر به آن اضافه کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 3 تیر 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: salmandiar.ir شناسه مطلب: 233

به "طرز تهیه اسنک خانگی؛ اسنک پیتزایی مرغ و قارچ" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه اسنک خانگی؛ اسنک پیتزایی مرغ و قارچ" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسنک خانگی؛ اسنک پیتزایی مرغ و قارچ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید