قتل پسر تویسرکانی به دست پدر
به گزارش دیار سلمان، فرمانده انتظامی تویسرکان گفت: پدر تویسرکانی با سلاح شکاری فرزند خود را مورد هدف قرار داد و او را به قتل رساند.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، سرهنگ محمد معصومی بیان نمود: پس از گزارش یک مورد درگیری به مرکز فوریت های پلیس 110، ماموران کلانتری 11 در محل حضور یافتند.
وی افزود: طبق گزارش اولیه، یک پدر و پسر به علت اختلاف اقتصادی با هم درگیر شدند و پدر با استفاده از سلاح شکاری به سمت قفسه سینه فرزندش شلیک می نماید.
فرمانده انتظامی تویسرکان، همدان اضافه نمود: تیم های اورژانس در محل حاضر شده و پسر مجروح به بیمارستان ولیعصر (عج) منتقل شد که با وجود کوشش تیم پزشکی این پسر جان خود را از دست داد.
سرهنگ محمدی گفت: قاتل با استفاده از یک دستگاه سواری پیکان از محل متواری شد و کوشش پلیس برای دستگیری این فرد ادامه دارد.
منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 28 بهمن 1398
بروزرسانی: 5 مهر 1399
گردآورنده: salmandiar.ir
شناسه مطلب: 806
به "قتل پسر تویسرکانی به دست پدر" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "قتل پسر تویسرکانی به دست پدر"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید