تشخیص پارکینسون با دستخط
به گزارش دیار سلمان، بیش از 10 میلیون نفر در سراسر دنیا به پارکینسون مبتلا هستند. پارکینسون دومین بیماری شایع عصبی پس از آلزایمر است. در حال حاضر هیچ درمانی برای این عارضه وجود ندارد.

تشخیص زودهنگام بیماری پارکینسون تاثیر بسزایی در کندکردن فرایند بیماری دارد. به طبق تحقیقات محققان استرالیایی، که با ارزیابی مهارت های نوشتاری و ترسیمی بیمار می تواند بیماری پارکینسون را در مراحل اولیه با دقت 93 درصد تشخیص دهد.
در حال حاضر تشخیص بیماری با استفاده از روش هایی مانند نمونه خون، بزاق و آزمایش بویایی یا آنالیز چشم صورت می گیرد که در مراحل اولیه قادر به تشخیص بیماری نیستند.
این روش نه تنها قادر به تشخیص بیماری است، بلکه می تواند تاثیر دارو و فرایند درمانی را ارزیابی کند. بیماری پارکینسون معمولا با لرزش یک دست شروع می گردد و به تدریج اکثر اندام ها را درگیر می نماید. روش تشخیصی محققان استرالیایی تا سال 2022 میلادی در دسترس عموم قرار می گیرد.
محرک اصلی بیماری پارکینسون یک نسخه جهش یافته از پروتئینی به نام آلفا سینوکلین است. این پروتئین در نورون های تولیدکننده دوپامین تجمع می یابد. به مرور زمان با تجمع آلفا سینوکلین عملکرد سلول های عصبی مختل شده و سلول ها از بین می فرایند. در این حالت مسائل حرکتی ایجاد می گردد و مراحل اولیه پارکینسون شکل می گیرد.
بیش از 10 میلیون نفر در سراسر دنیا به پارکینسون مبتلا هستند. پارکینسون دومین بیماری شایع عصبی پس از آلزایمر است. در حال حاضر هیچ درمانی برای این عارضه وجود ندارد.
اسپوتنیک
منبع: فرادید