لغو مجوز 2 شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری در اهواز
به گزارش دیار سلمان، سرپرست معاونت گردشگری خوزستان گفت: مجوز فعالیت دو شرکت خدمات مسافرتی در اهواز لغو شد.

با وبسایت گردشگری تریپ ادوایزر همراه باشید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان، غلام شجاعی با اعلام این خبر اضافه کرد: بر اساس رأی نهایی کمیسیون فنی نظارت بر تأسیس و فعالیت دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری استان و به استناد ماده 31 آیین نامه نظارت بر تأسیس و فعالیت دفاتر خدمات مسافرت هوایی، دنیاگردی و زیارتی کشور، مجوز فعالیت شرکت های خدمات مسافرتی و گردشگری اکسین گشت و کهکشان سیر مرصاد در شهرستان اهواز باطل شد.
او ادامه داد: ابطال مجوز فعالیت دو شرکت مذکور، پیرو تعلیق نامه های ابلاغ شده از سوی اداره کل استان به این دو شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری، مبنی بر اعلام نواقص و تخلفات آئین نامه ای و به دلیل عدم برطرف نواقص در مهلت مقرر، صورت گرفته است.
سرپرست معاونت گردشگری خوزستان اعلام نمود: به موجب این رأی، ازاین پس فعالیت این شرکت ها درزمینهٔ اخذ ویزا، تنظیم و انجام مسافرت گروهی داخلی و خارجی، ذخیره مکان و هرگونه خدمات ایرانگردی و دنیاگردی غیرقانونی و تخلف محسوب می گردد.
او اضافه کرد: همچنین بر اساس ابلاغ اداره کل استان، این دو شرکت مکلف به استرداد اصل پروانه بهره برداری و جمع آوری تمامی آثار و علائم فعالیت بند ب از محل شرکت خواهند بود.
طی هفته گذشته مجوز فعالیت بند ب شرکت های خدمات مسافرتی و گردشگری دنیا رهیاب و فرید گشت جنوب در اهواز و دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری خورشید سیر خوزستان در اهواز و ایرانیاندر ایذه نیز باطل شد.
منبع: میراث آریا