خبرنگاران استاندار: زیرساخت های امنیتی استان کرمان در شرایط با ثباتی قرار دارند

به گزارش دیار سلمان، کرمان- خبرنگاران- استاندار کرمان با تاکید بر حمایت از طرح و برنامه های تسهیل کننده امور خدمتی مجموعه انتظامی، زیرساخت های امنیتی استان را در یک شرایط با ثبات دانست و گفت: بهترین قدردانی از پلیس مشارکت در نظم و امنیت است که نتیجه آن به همه اقشار اجتماعی باز می شود.

خبرنگاران استاندار: زیرساخت های امنیتی استان کرمان در شرایط با ثباتی قرار دارند

به گزارش خبرنگاران، علی زینی وند روز چهارشنبه در نشست شورای معاونان فرماندهی انتظامی استان کرمان اضافه نمود: در امسال به رغم ماموریت های متعددی که به سبب شیوع کرونا به نوعی به نیروی انتظامی تحمیل شد، شاهد عملکرد بسیار خوب مجموعه انتظامی استان کرمان بودیم.

وی ادامه داد: طی این نشست نیز گزارش عملکرد یک ساله مجموعه انتظامی را کامل و جامع تر از گزارشات قبلی که یک گزارش امیدوار کننده بود دریافت کردیم چراکه بسیاری از شاخصه های رشد و توسعه استان در گرو رشد شاخص های امنیتی است و هم اکنون استان کرمان در این زمینه شرایط مطلوبی دارد.

زینی وند ادامه داد: فرماندهی انتظامی استان کرمان در حوزه کاهش سرقت ها، کاهش تلفات حوادث رانندگی، کشفیات و سایر شاخص های امنیت به رکوردهای خوبی دست یافته و در رتبه های عالی و برتر کشور قرار گرفته است و در سایه این کوشش ها و حضور مقتدرانه پلیس یک شرایط با ثبات را در استان شاهد هستیم.

وی یادآور شد: نیروی انتظامی با ماموریت های چند لایه و پیچیده ای روبه رو است اما در مقابل آنها امکانات موجود جوابگوی ماموریت های این سازمان نیستند که در این رابطه باید همه سازمان ها و نهادها برای برطرف این مسائل مشارکت بیشتری داشته باشند و در این رابطه در نظر داریم طی سال 1400 برنامه ها و تدابیری را با همفکری مسئولان انتظامی در حوزه زیرساخت های اجتماعی حوزه نظم و امنیت دنبال کنیم که قطعا منجر به تقویت خیلی از مولفه ها خواهند شد.

استاندار کرمان با اشاره به حمایت از طرح و برنامه های تسهیل کننده امور خدمتی مجموعه انتظامی در سال پیش رو، گفت: در این میان بهترین قدردانی از پلیس مشارکت همگان در حوزه نظم و امنیت است که نتیجه آن به خود ما و همه اقشار اجتماعی باز می شود.

منبع: ایرنا
انتشار: 4 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 4 اردیبهشت 1400 گردآورنده: salmandiar.ir شناسه مطلب: 1677

به "خبرنگاران استاندار: زیرساخت های امنیتی استان کرمان در شرایط با ثباتی قرار دارند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران استاندار: زیرساخت های امنیتی استان کرمان در شرایط با ثباتی قرار دارند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید